Van Eeden Expert in elektrisch rijden

Bij van Eeden staan we voor u klaar bij de overstap naar elektrisch rijden. Wij zijn aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility. EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Onze medewerkers volgen trainingen en hebben toegang tot aanvullende informatie op het gebied van elektrische voertuigen.

Een elektrische of hybride auto heeft een ander soort onderhoud nodig dan een auto met verbrandingsmotor. Groot verschil is dat een elektrische auto veel minder onderdelen heeft. Dat betekent ook minder onderdelen die kunnen slijten of kapot kunnen gaan. Een elektrische auto beschikt over andere onderdelen, systemen en staat onder hoogspanning. Dit vereist andere technieken, specialistische kennis en een veilige aanpak. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en onze werkplaats beschikt over de juiste gereedschappen. Dankzij onze kennis en gereedschappen stellen wij de juiste diagnose aan uw auto.

Heeft u vragen over een hybride of elektrische auto, neem dan contact met ons op. Is uw auto toe aan onderhoud of een reparatie, plan dan gemakkelijk online een afspraak in onze werkplaats!

Wij beschikken over:

• Gekwalificeerde en EV-opgeleide medewerkers

• Moderne werkplaatsvoorzieningen

• Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen

 

Advies over elektrisch rijden en laden

Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht voor advies. Bij een elektrisch of hybride auto is er een andere vorm van ‘tanken’. Wij beschikken over een laadstation zodat u tijdens een bezoek de auto kunt laden. Dit is mogelijk met uw eigen laadpas, maar wij zijn ook in de mogelijkheid dit voor u te regelen.

Heeft u interesse in de aanschaf van een laadpaal? Wij geven advies! De keuze voor een laadpaal is afhankelijk van meerdere factoren. Rijdt u zakelijke kilometers en wilt u deze kosten kunnen declareren? 1-fase of 3-fase aansluiting? Load balancing? Wij begrijpen dat dit lastige vragen kunnen zijn. Neem daarom contact met ons op en we kijken samen naar de beste keuze aan de hand van uw wensen.